Black Islanders – Sporting II 1 -5

På tisdagskvällen åkte Sporting II till Karperö för att möta seriejumbon Black Islanders. Redan från början visade Sporting II att man är det bättre laget och höll i taktpinnen, men Black Islanders var heller inte helt ofarliga. Efter ca 25 minuter spelade yttermittfältaren Sami Nyström en vägg med anfallaren Andre Lassfok och Sami stack på djupet och passade sedan in bollen framför mål där Jim Mattfolk kunde bredsida in bollen imål. En stund senare kom Lassfolk igenom och gjorde på egen hand 0-2.

Tidigt i andra halvlek gjorde Mattfok både 0-3 och 0-4 och matchen kändes avgjord. Black Islanders reducerade till 1-4 på straff innan Sture Lassfolk punkterade matchen med 1-5.

Sporting II är fortfarande bra med i kampen om avancemang. Nästa vecka på onsdag i Lappfjärds kan mycket avgöras då FC Jukola kommer på besök.