• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:F10 / F2011
F10
F10

Sporting Kristinas F10 spelade Juniorcupens första del på hemmaplan den 29.6.2021. I första matchen mötte Sporting Kristina FC Sport-j och matchen var otrolig jämn, men under andra halvleken fick Sporting sitt fina passningsspel att fungera och efter endast 4 minuter in på andra halvleken gjorde Sporting äntligen ett mål. FC Sport-j satt in en hög växel och försökte kvittera, men vår målvakt storspelade och backarnas samarbete på planen var på hög nivå och matchen slutade 1-0 till Sporting.

I andra matchen mot BK-48 fortsatte Sporting sitt fina passningspel och lagandan på planen och utanför var ypperligt. Många olika målgörare och fina avslut. Matchen slutade åt Sporting 4-1.

På söndagen den 4.7.2021 åkte Sporting till Solf för att igen möta BK-48 och ett Solf IK i seriematcherna. Fredagens träning med avslutspel och passningspel hade gett resultat och matchen mot BK-48 slutaden 2-0 och matchen mot Solf IK 5-0. Det bästa med dessa fyra matcher var att vi hade t.o.m sju olika målgörare.