Sporting F96

Andra raka segern för F96

Flickor -96 har inlett säsongen på ett övertygande sätt. Rent spel och med god laganda. Hittills två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Denna vecka har laget tagit sina två första vinster, i måndags 5-1 vinst över SeMi i Seinäjoki efter 2-0 ledning efter första halvlek. Målen gjordes av Adelina Ragnäs, 4! och Nathalie Lindell, 1. SeMi reducerade på straff.

Idag, söndag, spelade flickorna hemma mot VIFK-97 och med ett decimerat lag, endast en bytesspelare, tre viktiga poäng. 2-1 (2-0). Redan i första minuten gick Sporting upp i ledning då Nathalie Lindell snyggt placerade bollen i mål efter ett fint inlägg. Ca 15 minuter senare utökade Adelina Ragnäs till 2-0. VIFK97 pressade Sportingtjerna i andra halvlek och lyckades snygga till siffrona till 2-1.