Sporting – IK 3-0 (1-0)

Rutinseger

På tisdagskvällen tog Sporting Kristina emot Ilmajoen Kisailijat på Kristinaplan och tog en ganska lätt 3-0 seger trots att spelet inte övertygade helt. Sporting inledde matchen bäst men i övrigt var första halvlek en rätt jämn tillställning och båda lagen hade svårt att skapa några bra chanser. I den 30:e minuten ledde en kommunikationsmiss mellan IK-målvakten och försvaret till att Peter Grannas bara hade att sätta bollen i tomt mål.

I andra halvlek visade Sporting genast upp ett mycket bättre spel och IK hade svårt att hänga med i svängarna. 2-0 gjorde Kalle Simons framför målet efter fint förarbete av Joakim Grannas. 3-0 sköt Peter Grannas in på volley en stund senare. Sporting visade inte upp sig från sin allra bästa sida men gjorde vad som krävdes och tog revansch på IK efter våromgångens förlust i Ilmola.