Sporting Kristina F11 lyckades igen med två fina vinster i serien

• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:F11 / F2011

Sporting Kristina F11 spelade seriematcher igår den 26.7.2022 i Närpes och lyckades kamma hem två vinster igen. Första matchen spelades mot Jalas och första halvleken gav många fina målchanser, men endast ett mål. Problemet i första halvleken var att bollen inte rörde sig på ett tillräckligt stort område och anfallet var inte brett. Några ändringar till andra halvleken och målfesten var framme. Slutresultatet 8-0 till oss!

I andra matchen hade vi emot oss Närpes Kraft som alltid är ett svårt motstånd åt oss. Vi förde spelet, men målen ville inte bara komma. Igen fick vi göra några små ändringar i vårt eget spel och spelet blev genast bättre och till sist kom också ett mål och matchen slutade 1-0 till oss.

Följande två veckorna kommer att vara mycket intensiva för våra flickor pga att vi har både seriematcher och Juniorcupen var vi har två anmälda lag, ett i serie F11 och ett F12. Vi har också några spelare som kommer att delta i Ekkonolägret i Eerikkälä under dagarna 7-9.8.