Sporting vann lätt

Sporting – TePa 5-0 (3-0)

Sporting Kristina hade inga som helst problem att hemmaslå seriejumbon Teuvan Pallo på lördagen. Matchen som totalt dominerades av hemmalaget slutade 5-0 (3-0) men siffrorna kunde ha varit ännu större. Gästerna, som nu i princip är klara för nedflyttning, hade endast ett par lösa skott på mål.

Sporting rullade bollen längs marken och bortalaget kom inte åt att anfalla över huvudtaget.

Med tio minuter spelade lobbade Peter Grannas in ettan via en försvarare. Puja Heino spädde på med ett skott från sexton meter och Mario Kronman satte paussiffrorna då han skarvade in en hörna.

I andra halvlek drog hemmalagets Tony Lehto på sig sin andra varning för dagen och blev utvisad. Med tio man på plan fortsatte dock hemmadominansen och Grannas samt Anthony Hannus fastställde slutsiffrorna. Segern betyder att Sporting endast förlorade en hemmamatch på hela säsongen.