T12: Ottelutuloksia 17 ja 18.8.2021

• Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:T12 / T2009

Joukkue on ahkeroinut viime aikoina ja käynyt Maksamaalla kahtena peräkkäisenä päivänä. Tässä tuloksia:

17.8.2021 tytöt pelasivat sarjaottelun sarjajohtajia, Norrvalla FF vastaan. Tämä ottelu oli yksi parhaimmista otteluista kauden aikana ja harmillisesti voitto meni niukasti kotijoukkueelle tuloksella 2-1 (1-0 puoliajalla).

18.8.2021: Juniorcupen: kaksi viimeistä cupin ottelua pelattiin Maksamaalla sadekelissä. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli KoFF (Korsnäs) ja tässä tytöt pelasivat joukkueena hyvin ja varmasti. Voitto kotiin tuloksella 3-0. Toisessa ottelussa vastaan astui taas Norrvalla FF ja ottelu sujui tasaisesti ensimmäisellä puolijalla mutta Norrvalla onnistui maaliteossa ja johti puoliajalle mentäessä 1-0. Toisella puoliajalla sadekeli ja väsymys alkoi näkyä ja Norrvalla sai tehtyä vielä 5 maalia, joten ottelu loppui 6-0 Norrvallalle. Kuitenkin hyvin pelattu tytöiltä kun meillä mukana ainoastaan kaksi vaihtopelaajaa (tällä kertaa kaksi tyttöä F10 joukkueesta) ja Norrvallalla mukana koko kentällinen vaihtopelaajia.