Tuffa matcher för Sporting F10 i Närpes

• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:F10 / F2011
F10 i Närpes

Idag 21.6.2021 var Sporting F10 och spelade två matcher i Närpes. Första matchen var mot Jalas och flickorna hade flera målchanser, ett skott i målstolpen och ett i övre ribban, men in gick inte bollen. Jalas hade en otrolig diciplinerad försvar och det var svårt att komma igenom fast passningar gick fram. Vi har ännu att jobba med att snabbare byta kant och få första beröringen bättre så att passningen sker snabbare. Slutresultatet mot Jalas blev 0-0.

I andra matchet mötte vi SeMi och om vi tar bort våra tio svarta minuter så spelade vi jämnt mot dem. Semi hade fina passningar bakom vår försvarslinje och snabba spelare som reagerade och sökte fint till dessa passningar. De kunde ha blivit ännu fler mål för SeMi, men vår målvakt storspelade igen och räddade flera av SeMis bra skott. I andra halvleken fick vi bättre styr på vårt passningspel och fick till med ett mål i slutet av matchen. Slutresultatet blev 1-3 till SeMi denna gång. Nästa vecka börjar Juniorcupen för flickorna på hemmaplan.