F12: Sporting Kristina-NJS Kortesjärvi, slutresultat 0-4

• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:F12 / F2009

Laget spelade sin fjärde seriematch under höstsäsongen mot NJS Kortesjärvi på hemmaplan i Lappfjärd på söndagen. Flickorna spelade bra de första 15 minutrarna och hade press på motståndarna men lyckades inte med målgörandet. Trots bra spel av hemmalaget fick Kortesjärvi några snabba kontringar i fösta halvlek och i pausen var ställningen 0-3. Andra halvleken hann spelas i ca 10 minuter innan bortalaget nätade resultatet till 0-4. Resultatet speglar inte helt lagets insats idag. Våra flickor spelade fint och hade många målchanser men idag ville inte bollen in bakom NJS Kortesjärvis duktiga målvakter. Vårt lilla lag med 10 spelare med till start, fick kämpa rejält mot långa flickor i NJS Kortesjärvis lag. Nu siktar vi in oss på följande seriematch som blir på tisdag, då mot Norrvalla på bortaplan.