T12: Sporting Kristina-NJS Kortesjärvi, lopputulos 0-4

• Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:T12 / T2009

Joukkue pelasi neljännen ottelunsa syyskaudella Lapvärtissä sunnuntaina. Tällä kertaa vastustajina NJS Kortesjärvi. Tytöt pelasivat hyvin ensimmäiset 15 minuuttia ja saivat kovan painostuksen päälle, mutta maaleja ei syntynyt. Hyvästä pelistä huolimatta vastustajat saivat muutaman nopean vastaiskun ensimmäisellä puoliajalla ja tauolle mentiin lukemin 0-3. Toisen puolijan alkupuolella vastustajat saivat vielä yhden maalin, lopputulos 0-4. Tänään ottelutulos ei ihan kuvaa joukkueen panostusta. Meidän tytöt pelasivat hyvin ja joukkueella oli monta maalintekopaikka mutta tänään emme onnistuneet maalinteossa. Kortesjärven maalivahdit poimivat meidän laukauksiamme hyvin. Pieni joukkueemme, jossa tänään mukana 10 pelaajaa, saivat tsempata kovaa Kortesjärven pitkiä tyttöjä vastaan. Nyt katse kohti seuraavaa sarjaottelua tiistaina, silloin vieraspeli ja vastassa Norrvalla FF.