Sporting Kristina F14 deltog i Kauhajoen Karhus Vinterturnering

Sporting Kristinas flickor F14 (2009-2010) deltog i en Vinterturnering i Kauhajoki i söndags. Första matchen spelades redan klockan 9.00 på morgonen men trots det var flickorna pigga och besegrade Karhu sininen med hela 14-0. I andra matchen mötte flickorna ligalaget SJK och trots bra spel i första halvlek blev slutsiffrorna 7-1 till SJK. Dagens tredje match var semi-final och där mötte flickorna SeMi. Länge ledde Sporting matchen med 1-0 men med bara 7 minuter kvar av matchen, lyckades SeMi få till en kvittering och ännu två mål till i slutminutrarna. Det blev en bitter förlust och spel om bronset istället för final. I dagens sista match stod Karhu valkoinen för motståndet och där visade laget fint spel och kammade hem bronset med klara siffror: 8-1.

Laget i söndags:
Uppe från vänster: Iida Lehtimäki, Emilia Hautala, Heidi Nordman, Lithea Ek, Emelie Vesala, Siiri Sten
Nere från vänster: Aino Korpi, Matilda Böling, Wenla Saarinen, Jessica Nordström, Mariel Sõber
Fattas på fotot: Nea Backlund ja Tiia Perkiö