Junioravslutning 2020

B-flickor

VandringsprisAlva Yli-ValkamaAlva är den som imponerat mest under säsongen 2020.
En stenhård, outtröttlig och skicklig försvarare som genom sina ”Marcelo” löpningar på kanten även skapade oreda på motståndarnas planhalva.
HedersprisSofie LassfolkEn verbal, kvick och snabb spelare som blivit riktigt bra på att söka boll och göra sig spelbar. Har inga stora svagheter längre utan är duktig på det mesta.
Frida UtfolkTräningsflitiga och snabba Fridas andra säsong med laget. En glad och positiv spelare som alltid spelar med gasen i botten. Utvecklats jättemycket på så kort tid.
Lina ThijssenLina är en spelare som alltid satt laget före sig själv, hon klagar aldrig på någon utan ”mårar” bara på för fullt. Varje tränares dröm, en träningsflitig spelare som klarar av att spela på alla spelplatser med bravur.

P13

VandringsprisSami VesalaEnergisk, intresserad, engagerad spelare.
HedersprisMilton AppelStörsta framsteg i år.
Max BjörsesEnergisk och snabb spelare. Duktig både framåt och bakåt.
Benjamin BjörneAktivt med på träningarna, en kämpare.

F13

VandringsprisAdelina SmedsSpelaren som alltid taggar till när det är match. Har flera matcher haft en avgörande roll till att laget tagit hem 3 poäng!
HedersprisAnna ThijssenÅrets framsteg. Spelaren har utvecklats mycket under säsongen och är en riktig kämpe på plan!
Wilma LindforsÅrets träningsflit. Spelaren har med flitigt deltagande i träningarna utvecklats till en pålitlig back på planen!
Mathilda MalmÅrets målskytt. Teknisk, träningsvillig spelare som alltid ger allt. Med sina 18 mål denna säsong har hon gjort mest mål i laget och nästmest mål i hela serien.
Bosses prisKira HaaranojaJoukkueen luottopelaaja. Pelaajalla on uskomaton pelisilmä ja pelihalu. Taistelee aina loppuun asti!

P11

VandringsprisLiam PoranderEn säker spelare, lugn och läser spelet bra!
HedersprisLeonardo EngmanFyysinen pelaaja, pelin lukeminen, nopea ja periksiantamaton!
Linus TimmerbackaTränar flitigt, speluppbyggare, hatar att förlora (på ett bra sätt) och ger alltid sitt allt!
Konrad Thomasfolk”reilu” spelare, uppmuntrar laget, vår HULK och målgörare

F11

VandringsprisEmilia HautalaEmilia har deltagit i lagets alla träningar under säsongen. Hon följer bra med och utför uppgifterna väl. Tränar också bra på fritiden.
HedersprisAmanda WikmanAmanda har varit bra med på träningarna hon har också tränat bra utöver lagets träningar. Hon har utvecklats jämt under hela säsongen.
Heidi NordmanHeidi har gjort bra framsteg under sommaren. Hon har förbättrat bollkontrollen och börjat läsa spelet och ge fina passningar.
Emelie VesalaEmelie har varit bra med på träningarna. Hon har under säsongen spelat både som utespelare och hoppat in som målvakt. Hon tycker om fotboll och ser gärna också Sportings andra lag spela.
Bosses prisLithea EkLithea är en riktig fighter på plan. Hon är en snabb spelare som motståndarna har svårt att hänga med. I en –mot- en situationer går hon oftast ut som vinnare. Hon vill gärna göra mål men hon är också duktig på att försvara.

P10

VandringsprisNoah SegervallFysisk stark spelare som alltid gör sitt bästa för laget!
HedersprisMilton BergkullaLagets motor som håller ihop laget. Bra spelförståelse kombineras med fina passningar, skott och stark fysik.
Lucas BjörsesDuktig anfallare och vass målskytt. Teknisk och dynamisk spelare med fin spelförståelse.
Valter BjörknäsDuktig mittfältare med bra skott. Spelar fint med både höger- och vänsterfot, teknisk med god spelförståelse.

P9

VandringsprisAapo LaitalaReilu pelikaveri, kannustaa ja tsemppaa muita!
HedersprisSamuel HelanderGjort stora framsteg och lyssnar på tränarna.
Joacim NordströmKämpar på både under träningarna och matcherna. Han ger aldrig upp.
Melvin BölingMångsidig spelare med bra skott som satsar allt varje match.

F9

VandringsprisJessica NordströmEn positiv och mångsidig spelare som alltid jobbar för laget.
HedersprisAurora LähteenmäkiTräningsflitig
Sumaiia SoltakhanovaÅrets nykomling
Kajsa GrankullÅrets målgörare
Bosses prisEllinoora HautalaTräningsvillig spelare som lyssnar, utför och jobbar för laget i både försvar och anfall.
Årets målvaktLova HannanDuktig och orädd målvakt!

Stort tack till alla spelare, tränare, lagledare, föräldrar, sponsorer, samarbetspartners, talkojobbare och övriga supporters för säsongen 2020