SeMi – Sporting flickor96 2-4 (2-2)

Flickorna vann nagelbitar-match i Seinäjoki

Sportingflickorna kammade hem sin sjunde vinst för i år efter en kanske litet överraskande jämn match mot SeMi. Seinäjokilaget hade vaskat fram ett par nya storväxta och väldigt snabba flickor till sitt lag för kvällen.

Sporting gick till 0-2 ledning i början av matchen genom 2 mål av Frida Lähteenmäki. Efteråt tog SeMi över matchen genom sina snabba och vassa anfallare och jämnade ut matchen före pausvila. I andra halvlek kom Sporting mera in i spelet och skapade flera vassa anfall. I mitten av halvleken bredsidade Lilja Öhman in 2-3. I matchens sista minut fälldes en sportingspelare och på den påföljande frisparken från 30 m satte Lilja sin andra balja för dagen med ett fint långskott.

Prisbelönade Michelle Henriksson, Kaisa Lundberg, Lilja Öhman och Jenny Palmberg.