Sporting Kristinan T14 osallistui Kauhajoen Karhun Talviturnaukseen sunnuntaina

• Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:T14 / T2009
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Sporting Kristinan tytöt T14 (2009-2010) osallistuivat Kauhajoen Karhun Talviturnaukseen viime sunnuntaina. Ensimmäinen ottelu pelattiin jo kello 9.00 mutta siitä huolimatta tytöt pelasivat pirteästi ja Karhu sininen kaatui lukemin 14-0 . Toisessa ottelussa vastaan astui liigajoukkue SJK ja vaikka ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen niin Sporting hävisi kuitenkin ottelun 7-1. Päivän kolmas ottelu oli puolivälierä ja vastus tällä kertaa SeMI. Sportingin joukkue johti kauan 1-0 mutta kun ottelua oli enää 7 minuuttia jäljellä onnistui SeMi tasoittamaan luvut ja vielä loppuminuuteilla tehdä kaksi maalia. Karvas tappio ja joukkue sai pelata pronssista, finaalin sijasta. Päivän viimeisessä ottelussa tytöt kohtasivat Karhu valkoisen ja nyt tytöt pelasivat hienosti ja saivat pronssisen mitalin kirkkain luvuin 8-1.

Sunnuntain joukkue:
Ylhäällä vasemmalta: Iida Lehtimäki, Emilia Hautala, Heidi Nordman, Lithea Ek, Emelie Vesala, Siiri Sten
Alhaalla vasemmalta: Aino Korpi, Matilda Böling, Wenla Saarinen, Jessica Nordström, Mariel Sõber
Kuvasta puuttuu: Nea Backlund ja Tiia Perkiö