• Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:T10 / T2011
F2011
F2011

Sporting Kristina T10 pelasi eilen kotiturnauksen Juniorcupissa eilen 24.8.2021. Kyseessä oli Juniorcupin viimeiset sarjapelit ja taso sarjassa on ollut tasaista ja kaikki joukkueet ovat pelanneet hyvällä syöttöpelillä koko kauden. Ensimmäisessä ottelussa oli Malax IF vastassa ja heidän syöttöpelinsä on parantunut kauden aikana huimasti. Meillä toimi hyvin syöttöpeli ja meidän puolustuksemme ja hyökkäyksemme oli parempaa, joten lopputulos ensimmäisestä pelistä oli 3-0 meille.

Toisessa pelissä tuli kauden kovin joukkue vastaan. I-JBK:lla on sarjan nopein hyökkäyspeli ja he löytävät omat pelaajansa hyvin kentällä. Meillä oli pelipäivä ja tytöt pelasivat kauden parasta syöttöpeliä, ja tsemppi kentällä oli huimaa luokkaa. Peli pysyi suurimmaksi osaksi meidän hyökkäyspäässämme, mutta maalia ei alussa vaan tullut. I-JBK:n maalivahti oli kuin muuri, mutta lopuksi saimme avausmaalin tehtyä. Harmillisesti I-JBK tasoitti pelin 1-1 ennen puoliaikaa. Toisella puoliajalla meidän syöttöpelimme vain jatkui kauden parhaalla tasolla ja saimme taas tehty yhden hienon maalin. Peliajan olevan jo yliajalla 41.30, niin I-JBK tasoitti 2-2 ja niissä lukemissa päättyi ottelu ja tästä olemme hyvin tyytyväisiä!

Seuraavat Juniorcupin pelit ovat 10.syyskuuta, jossa pelataan semifinaalit ja finaali, missä toivottavasti pelaamme! Aika ja paikka ei ole vielä varmistettu, mutta heti kun saamme tiedon, niin tiedottamme kotisivuilla!