Sportingavslutning och prisutdelning

Ingen video i år, men istället 150 juniorer på plats och ställe i Lappfjärds ungdomsförenings lokal. Mäktigt det också! Precis som ifjol så presenterar vi hedersprismottagarna och vandringsprismottagarna per åldersklass.

F10

VandringsprisJulia HietanenEn spelare som lyser i en mot en-situationer i försvarsspelet, skyddar bollen bra och ger de viktiga öppningspassningarna i anfallsspelet.
Bosses VandringsprisAurora LähteenmäkiEn liten men stor kämpe, som jobbar och sliter för laget med stort intresse och träningsflit.
HedersprisLinnea BjörneStora framsteg i anfall, spelförståelse och i synnerhet i försvarsspelet.
HedersprisJenni KorpiTräningsaktiv spelare som deltar aktivt både i träningar och i matcher.
HedersprisMathilda WikmanEnergisk och positiv spelare på planen och utanför. Alltid ett leende på läpparna och älskar nya utmaningar.

F12

VandringsprisNea BacklundNea är träningsflitig, hon deltar i två lags träningar. På träningarna tar hon raskt itu med övningarna och utför dem väl. På plan är hon en rörlig spelare som deltar mycket i både anfall och försvar, detta sporrar också övriga spelare.
Bosses vandringsprisMatilda BölingMatilda är träningsflitig, hon deltar i två lags träningar. Matilda har bra bollkontroll och spelöga, detta märks på bollmottagningar samt att hon ger fina passningar. I slutet av säsongen så började hon också visa prov på sin dribblingsskicklighet samt att hålla boll.
HedersprisTiia PerkiöTiia har haft problem med en skada denna säsong. Trots att hon haft sjuk fot har hon kommit på matcher och vaktat målet. Hon har också deltagit i målvaktsträningarna som ordnats inom föreningen.
HedersprisSiiri StenSiiri är bra med på träningarna, hon tränar också på egen hand. Hon gillar även att se på fotboll och sitter ofta i publiken på andra Sporting lags matcher.
HedersprisCecilia MangsCecilia har deltagit aktivt i träningarna och när laget var utan målvakt ställde hon sig i mål och klarade också den uppgiften mycket bra.

F14

VandringsprisJulia MannfolkJulia visar stort intresse och tränar mycket på egen hand.
Bosses vandringspris Nea BacklundNea, lagets yngsta spelare som tar stort ansvar på planen.
HedersprisEssi KytöharjuVindsnabb anfallare som gjort 16 mål på 10 matcher
HedersprisLinnea LindforsLinnea, en fysiskt stark spelare som få tar sig förbi.
HedersprisSara NorrvikSara visar stort intresse och träningsflit. Snabb och teknisk.

P8

VandringsprisWictor WesterlundEn spelare med hårda skott och kämpaglöd som även tar hänsyn till andra.
HedersprisTim AittamäkiEn teknisk och energisk spelare som kämpar till slutet.
HedersprisWilhelm JaakkolaEn snabb och smidig spelare.
HedersprisIsak BerglundEn lugn och säker försvarsspelare som oftast får bollen med sig.

P9

Vandringspris Årets spelareBenjamin KrasniqiBenjamin har visat upp sin fina teknik och passningsförmåga. Varje gång Benjamin får bollen händer det någonting i anfallsväg.
Hederspris – Årets kometCarl NybackaSpringstyrkan tar inte slut för honom. Då han får bollen finns bara en riktning, han ger sig inte.
Hederspris – Årets multitalangJoel HaapalaDen här herremannens ordförråd och förmågor tar inte slut i första taget. Målvakt, försvarare, mittfältare, anfallare och referent. Allt går!
Hederspris – Årets bollmurLucas LindbergHan offrar sig fullt ut för att försvara sitt mål. Han har gjort stora framsteg och varit en säker målvakt hela säsongen. Målvaktshandskarna har varit på hela sommaren och han har ivrigt stått mellan stolparna.

P10

Vandringspris – Årets spelareDominic KortellDominic har visat denna säsong att träning på egen tid ger resultat. Han har spelöga och ett stort intresse.
Hederspris – Årets kometIsak LillmalsDen här herremannen släpper inga motståndare förbi sig. Med sin fysiska styrka har han hållit motståndarna på avstånd.
Hederspris – Årets stenmurEmil KlåvusEmil har varit en riktig stenmur den här säsongen. Han har rivit och slitit i försvaret. Han är också en mycket fysisk spelare.
Hederspris – Årets entusiastAlex StenAlex har gjort väldigt fina framsteg i mål den här säsongen. Han har alltid ett leende på läpparna och målvaktshandskarna på händerna då han kommer på träning.

P11

VandringsprisLeon MattfolkLeon är en god lagkamrat. Han är stark som back på plan och stoppar många anfall. Leon deltar flitigt på träningarna, samarbetar bra och visar stor motivation. Han är en klippa i laget.
HedersprisRasmus RosenbackRasmus har gjort sitt livs bästa säsong för laget. Han har visat sina bästa sidor som ogenomtränglig back och gett allt på plan. Han har utvecklats mycket som spelare under säsongen.
HedersprisEmil KlåvusEmil är en spelare som ger allt på plan. Han har varit en viktig spelare i vår starka backlinje under säsongen. Emil har tränat flitigt (i två lag) och gjort stora framsteg.
HedersprisNiilo KaunistoNiilo är en riktig fighter på planen, kämpar alltid till slutet. Niilo har ett gott spelöga och är snabb.

P12

VandringsprisMatilda BölingHon är en komplett fotbollspelare, med bra fysik och teknik, en otroligt bra spelförstående spelare. Tränar och spelar i två lag.
HedersprisSanteri RantalaTränar hårt, är alltid på gott humör på träningarna och pushar på laget. En ödmjuk och ansvarsfull spelare.
HedersprisIlari ViitasaloEn motiverad spelare, har i år spelat på två positioner och varit utmärkt på dem båda. Vill vinna, en stor hjälpande spelare i laget. Den individuella prestationen är ett stort +.
HedersprisEmil LindforsDen här säsongen har Emil gjort stora framsteg på sin vänsterbacksposition. En hårdför brytningssäker back!

P14

VandringsprisJeffrey GranforsJeffrey har visat stor vilja för att ta in och lära sig nytt och mera. Genom sitt lugna och trygga sätt arbetar han för stabilitet och god stämning i laget. Han är en pålitlig spelare som alltid ger järnet under matcherna. Glad och stabil spelare, en lagkamrat man kan lita och räkna med!
HedersprisMax BjörsesMax är ett stort knippe energi, som delar med sig av sin spelglädje och -kunskap på plan. Varje match ger han allt och försöker alltid sitt bästa. Han kämpar till slutet i varje situation. Är en positiv vinnarskalle och god lagkamrat. Glad och energisk.
Hederspris Joni KytöharjuJoni är som person lugn och trygg, vilket även avspeglar sig på spelplan och under träningarna. Han vet sin roll och vet vad som förväntas av honom och levererar därefter. Med Joni på plan kan lagkamraterna känna sig trygga. Han deltar flitigt i och under träningarna. Är med sitt lugna och stabila sätt en god förebild på plan och bland lagkamraterna. Alltid på gott humör.
HedersprisMilton AppelMilton är en god medspelare som har fortsatt sin personliga utveckling som spelare. Är en lojal spelkamrat som flitigt deltar i träningar och matcher.

Damerna

VandringsprisSusanne ÖströmEn säker spelare på alla sätt och vis, med god bollhantering och med bra spelöga.
HedersprisLina ThijssenEn spelare som är med på nästan alla träningar och matcher och kan spela på alla platser. Är alltid på gott humör och kämpar alla bollar till slut.
HedersprisErika KoskiEn spelare som tycker om hårda träningar och som även deltagit i nästan alla träningar. Gör mycket gott för lagsammanhållningen samt ställer upp och drar konditionsträningar vid behov.
HedersprisElin BjörklundEn stabil spelare/mittfältare som sällan gör misstag, en stöttande spelare för laget.

Herrarna

Årets juniorMatias AnttilaEnorma framsteg under hela säsongen. Har gjort ett jättejobb med att spela i både första och Academylaget. Han har dessutom tränat både med laget och på extratid med målvakträning.
Årets spelareAntou BadjanUppvisat en form som hela tiden varit på uppåtgående. Varit en förebild både på plan och utanför.
Årets spelare, AcademyJoonas Kuja-HalkolaGjort stora framsteg under gångna säsongen och blivit en nyckelspelare för Academy laget och varit en stor hjälp för första laget
Hederspris Junior OnoyoÅrets målgörare
HedersprisAnton MäkiMest matcher
HedersprisAdam ZiazikovMest matcher, Academy

Specialpriser

Lions stipendieElla Mäki-Tarkka
Max Björses
För stora framsteg inom fotbollen under säsongen 2021
Årets juniormålvakt Viktor GrankullHar utvecklats till en duktig målvakt, som tränar mycket med sitt lag och har aktivt deltagit i målvaktsträningar.
Årets Sportingfamilj Milena och Jonas MannfolkFör uppoffrande insatser för juniorverksamheten