Sportingin päättäjäiset ja palkintojenjako

Tänä vuonna ei videoita tarjota, sen sijaan 150 junioria 10 eri joukkueesta paikan päällä Lapväärtin nuorisoseuran tiloissa. Kelpaa sekin! Kuten viime vuonnakin niin esittelemme täällä kunniapalkitut ja kiertopalkintoja saaneet ikäryhmittäin täällä alla.

T10

KiertopalkintoJulia HietanenPelaaja joka loistaa yksi-vastaan-yksi-tilanteissa, suojaa palloa hyvin ja antaa tärkeät avaussyötöt hyökkäyspelissä.
Bossen KiertopalkintoAurora LähteenmäkiPieni mutta suuri taistelija, joka antaa kaikkensa joukkueen eteen joka tilanteessa, niin harjoituksissa kun otteluissakin.
KunniapalkintoLinnea BjörneOn kehittynyt paljon hyökkäyspelissä, pelikäsityksessä ja erityisesti puolustuspelissä.
KunniapalkintoJenni KorpiHarjoituksiin ja otteluihin aktiivisesti osallistuva pelaaja.
Kunniapalkinto Mathilda WikmanInnokas ja positiivinen pelaaja niin kentällä kun kentän ulkopuolellakin. Hymy herkässä ja rakastaa uusia haasteita.

T12

KiertopalkintoNea BacklundNea on innokas harjoittelemaan ja hän osallistuu kahden joukkueen harjoituksiin. Nea aloittaa harjoitukset ripeästi ja tekee tehtävät hyvin. Kentällä hän on liikkuvainen ja osallistuu sekä hyökkäyspeliin että puolustukseen, tämä kannustaa myös muita pelaajia.
Bossen kiertopalkintoMatilda BölingMatilda on halukas harjoittelemaan ja hän osallistuu kahden joukkueen treeneihin. Matildalla on hyvä pallonhallinta ja pelisilmää, tämä näkyy pallon vastaanotossa sekä siinä että hän antaa hyviä syöttöjä. Kauden loppupuolella Matilda sai näytettyä hienoa palloharhautusosaamista sekä pallon hallussapitoa.
KunniapalkintoTiia PerkiöTiialla on tällä kaudella ollut harmittava loukkaantuminen mutta siitä huolimatta hän on ollut mukana otteluissa ja toiminut maalivahtina, vaikka jalka on temppuillut. Tiia on myös osallistunut seuran maalivahtiharjoutuksiin kauden aikana.
Kunniapalkinto Siiri StenSiiri osallistuu hyvin harjoituksiin ja hän harjoittelee myös omatoimisesti kotona. Hän pitää jalkapallosta ja hän istuu myös usein katsomossa, muiden Sporting joukkueiden otteluissa
Kunniapalkinto Cecilia MangsCecilia on osallistunut aktiivisesti harjoituksiin ja kun joukkueen maalivahti on ollut poissa, hän on myös vahtinut maalia ja hoitanut sen tehtävän hyvin.

T14

KiertopalkintoJulia MannfolkJulia harjoittelee paljon omatoimisesti ja on erittäin innokas.
Bossen kiertopalkintoNea BacklundNea, joukkueen kuopus ottaa ison vastuun kentällä.
KunniapalkintoEssi KytöharjuTuulennopea hyökkääjä joka on tehnyt 16 maalia 10 ottelussa.
Kunniapalkinto Linnea LindforsLinnea, fyysisesti vahva pelaaja joka ei helpolla päästä vastustajaa ohi.
Kunniapalkinto Sara NorrvikSara on osoittanut suurta kiinnostusta ja harjoitusintoa. Nopea ja tekninen.

P8

KiertopalkintoWictor WesterlundPelaaja jolla on kovat laukaukset ja taistelutahto, ottaa myös muut pelaajat huomioon.
KunniapalkintoTim AittamäkiTekninen ja energinen pelaaja joka taistelee loppuun asti.
Kunniapalkinto Wilhelm JaakkolaKetterä ja nopea pelaaja.
Kunniapalkinto Isak BerglundRauhallinen ja varma puolustaja joka yleensä saa pallon mukaansa.

P9

Kiertopalkinto – Vuoden pelaajaBenjamin KrasniqiBenkku on kauden aikana loistanut taikurina sekä syöttötaidoilla.
Aina kun Benkku saa pallon niin tapahtuu jotain hyökkäyksessä.
Kunniapalkinto – Vuoden komeettaCarl NybackaJuoksusta ei tästä jää kiinni. Kun Carl saa pallon on vain yksi suunta, periksi ei anneta.
Kunniapalkinto – Vuoden monitaikuriJoel HaapalaSanavarasto sekä taidot riittää tällä herrasmiehellä.
Maalivahti, puolustaja, keskikenttä, hyökkääjä, selostaja. Kaikki sopii.
Kunniapalkinto – Vuoden seinäLucas LindbergUhrautuu täysin oman maalinsa varjelemisessa. On ottanut isoja askeleita eteenpäin ja ollut erittäin varma maalivahti koko kauden aikana. On viettänyt koko kesän mv-hanskat kädessä.

P10

Kiertopalkinto – Vuoden pelaajaDominic KortellDominic on näyttänyt että omatoiminen harjoittelu tuo tuloksia. Hänellä on hyvä pelinlukutaito ja on innokas.
Kunniapalkinto – Vuoden komeettaIsak LillmalsTämä herrasmies ei päästä vastustajia helpolla ohitse.
Fyysisellä voimalla hän on pitänyt hienosti vastustajat loitolla.
Kunniapalkinto – Vuoden kivimuuriEmil KlåvusEmil on tällä kaudella ollut todellinen kivimuuri. Hän repinyt ja taistellut puolustuksessa tänä vuonna.
Hän on myös erittäin fyysinen pelaaja.
Kunniapalkinto – Vuoden innokasAlex StenAlex on kehittynyt paljon maalissa tänä kautena. Hänellä on aina hymy herkässä ja mv-hanskat kädessä kun hän saapuu harjoituksiin.

P11

KiertopalkintoLeon MattfolkLeon on joukkuepelaaja isolla J:llä. Hän on vahva pakki ja pysäyttää vastustajien hyökkäykset. Leon on ahkera harjoittelija, yhteistyökykyinen ja osoittaa intoa. Hän on joukkueen sydän.
KunniapalkintoRasmus RosenbackRasmus on pelannut elämänsä kauden . Hän on ollut ylipääsemätön este vastustajille puolustuksessa ja antanut kaikkensa kentällä. On kehittynyt paljon kauden aikana.
KunniapalkintoEmil KlåvusEmil on periksiantamaton pelaaja kentällä. Hän on ollut puolustuksemme kulmakivi ja on harjoitellut ahkerasti ja kehittynyt huimasti kahdessa eri joukkueessa.
KunniapalkintoNiilo KaunistoNiilo on todellinen taistelija kentällä. Antaa joka tilanteessa kaikkensa. Niilolla on hyvä pelinlukutaito ja on nopea.

P12

KiertopalkintoMatilda BölingMatildalla on jalkapallopelaajan ominaisuudet, hyvä fysiikka ja hyvä tekniikka, loistava pelisilmä. Harjoittelee ja pelaa kahdessa joukkueessa.
KunniapalkintoSanteri RantalaKova harjoittelija, treeneissä aina hyvällä mielellä kannustaa joukkuetta, nöyrä tunnollinen pelaaja.
KunniapalkintoIlari ViitasaloMotivoitunut pelaaja, harjoitteli tällä kaudella 2 pelipaikkaa ja molemmissa loisto suoritus, voitontahtoinen, iso auttava pelaaja joukkueessa, henkilökohtainen suoritus iso +.
KunniapalkintoEmil LindforsTämän kauden suuren kehitys askeleen tehnyt pelaaja, luotto vasen pakki, raudanluja/vahva katkoja ja pallon purkaja.

P14

KiertopalkintoJeffrey GranforsJeffrey on osoittanut että hän haluaa oppia ja kehittyä. Rauhallisuudellaan hän luo joukkueelle hyvän tunnelman. Hän on luotettava pelaaja joka antaa kaikkensa otteluissa. Iloinen joukkuepelaaja johon voi luottaa!
KunniapalkintoMax BjörsesMaxilla on intoa muillekin jakaa, ja sitä hän tekeekin. Joka ottelussa hän antaa kaikkensa ja taistelee loppuun asti joka tilanteessa. Positiivinen voittajaluonne ja hyvä joukkuepelaaja.
KunniapalkintoJoni KytöharjuJoni on henkilönä rauhallinen ja luotettava. Nämä ominaisuudet näkyvät myös kentällä niin otteluissa kun harjoituksissa. Hän tietää mitä häneltä odotetaan ja toimii sen mukaan. Jonin joukkueessa pelaajat voivat olla rauhallisin mielin. On ahkera harjoittelija, ja iloisella ilmeellä oikea esikuva joukkuekavereilleen.
KunniapalkintoMilton AppelMilton on hyvä joukkuepelaaja ja on jatkanut henkilökohtaista kehitystä pelaajana. On hyvin luotettava joukkuepelaaja joka osallistuu ahkerasti harjoituksiin ja otteluihin.

Naiset

KiertopalkintoSusanne ÖströmVarma pelaaja kaikilla tavoilla. Käsittelee palloa hyvin ja lukee hyvin peliä.
KunniapalkintoLina ThijssenMelkein jokaisessa tapahtumassa mukana oleva pelaaja joka pelaa paikalla kun paikalla. Aina hyvällä tuulella ja taistelee loppuun asti.
KunniapalkintoErika KoskiPelaaja joka nauttii kovista treenistä ja joka harvoin on poissa. Joukkuehengen luoja ja siinä sivulla – tarpeen vaatiessa – kova fysiikkavalmentaja.
KunniapalkintoElin BjörklundLuotettava keskikenttäpelaaja joka harvoin tekee virheitä. Joukkueen tukipelaaja.

Miehet

Vuoden junioriMatias AnttilaOn kehittynyt huimasti kauden aikana. On vetänyt rekeä pelaamalla sekä edustuksessa että Academyjoukkueessa. Innokas harjoittelija.
Vuoden pelaajaAntou BadjanKunto nousee jatkuvasti. On ollut esikuvana kentällä ja kentän ulkopuolella.
Vuoden pelaaja, AcademyJoonas Kuja-HalkolaAcademyn avainpelaajiin kuuluva Joonas on kehittynyt todella paljon kauden aikana ja on myös ollut edustuksessa erinomainen.
Kunniapalkinto Junior OnoyoVuoden maalintekijä
KunniapalkintoAnton MäkiEniten pelattuja otteluita
KunniapalkintoAdam Ziazikov Eniten pelattuja otteluita, Academy

Erikoispalkinnot

Lions stipendiElla Mäki-Tarkka
Max Björses
Huima kehitys kauden 2021 aikana
Vuoden juniorimaalivahtiViktor GrankullOn kehittynyt hyväksi maalivahdiksi ja harjoittelee paljon sekä joukkueensa kanssa että seuran maalivahtiharjoituksissa
Vuoden SportingperheMilena ja Jonas MannfolkJunioritoiminnan eteen tehdystä työstä.