Malax IF II – Sporting II 1-7 (0-5)

Vinst i premiären.

Sporting II inledde seriespelet på onsdagskvällen borta mot Malax IF II och tog en ganska lätt seger. Redan från början märktes det att bortalaget var klart bättre. Matchen gick i Sportings kommando och bollen hölls bra inom laget och man släpp lätt att anfalla mot hemmalagets mål. Det dröjde ändå till den 25:e minuten innan första målet kom. Det var Mika Kangasniemi som kom igenom och lobbade bollen över målvakten i mål. Sedan gjordes flera mål i snabbt takt. Jonathan Bergkulla och Randy Schriekenberg gjorde var sitt mål och Kangasniemi ännu två före pausvilan. Malax gjorde också sitt enda mål före paus.

Schriekenberg gjorde 1-6 i den 48:e minuten och efter det var resten av matchen mer pelailua än peliä. Philip Roddis fastställde slutresultat 1-7 två minuter före slutet.