Sporting T10 pelasi tänään kaksi ottelua Seinäjoella ja toi kotiin kaksi voittoa

• Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:T10 / T2011
F2011
F2011

Sporting Kristina T10 pelasi tänään 15.8.2021 kaksi ottelua Seinäjoella, josta ensimmäinen oli SJK-j/T9 vastaan. SJK:lla on todella nopea hyökkäyspeli, jossa he yrittävät murtaa vastustajan puolustuksen kahdella nopealla syötöllä. Meidän puolustuspelimme on ollut koko kauden hyvää ja saimme hyvin puolustettua pois kaikki vastahyökkäykset ja samalla saatiin oma hyökkäys nopeasti rakennettua laitojen kautta. Lopputulos 3-0 meille

Toinen peli oli SJK-j vastaan ja heille oli paljon parempi ottelun alku kun meillä. Ensimmäiset viisi minuuttia meillä oli hieman pakka sekaisin, mutta sitten pelaajat saivat oman pelin haltuun ja pääsimme luomaan useampia maalitilanteita, mutta sitä maalia ei vaan tullut ensimmäisellä puoliajalla. Toiselle puoliajalle laitoimme hieman isommat hyökkääjät ja heti tuli tulosta ja teimme hienon maalin. SJK tuli meidän maalimme jälkeen kovaa päälle, mutta meidän maalivahti teki todella hienoja torjuntoja. Lopputulos 1-0 meille!